Bankett

Inga förfrågningar är omöjliga för oss och vi hjälper gärna till och planerar upplägget tillsammans med er. Under åren har vi samarbetat med många bra företag och oavsett om ni önskar förslag på underhållning eller funderar över extra ljud och ljus så kan vi förmedla kontakten.

Nedan finns ett urval av de menyer vi erbjuder för tillfället. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.

SNACKS & CANAPÉER

Kökets snittar varierar efter säsong och i dialog med våra leverantörer om vilka råvaror som är bäst för stunden. Vi erbjuder dock alltid tre olika snittar; en vegetarisk, en med fisk eller skaldjur samt en med kött som basråvara.

99 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

TRERÄTTERSMENY Prix Fix Festvåning

Brödservering med två sorters nybakat bröd från Bröd & Sovel och nyvispat smör

Förrätter
Grillad pilgrimsmussla med variation på nyskördad pumpa och morot från Solmarka Gård,
serveras med skummad hummersås smaksatt med chili från vår egen trädgård

Alternativt

Bakad äggroyale med svamp från lokala skogar och Smålandsvamp, serveras med grillad purjolök, syrlig kålrabbi,
krispigt brödchips från Bröd och Sovel samt vinigrette på vårens granskott

Varmrätter
Smörbakad torskrygg med grillad spetskål och variation på broccoli, serveras med syrad röd steklök, isad blekselleri, nyskördade örter från vår trädgård samt rostad vitvinsås med forellrom och dill

Alternativt

Majskycklingbröst från Munka-Ljungby stekt med nyskördade örter trädgården samt terrine på confiterat lår och
svart trumpetsvamp, serveras med rostad blomkål, blomkålspuré, smörslungad savoykål samt veloutésås smaksatt med citrontimjan från vårt orangeri spräckt med havtornsolja

Alternativt

Kryddstekt hängmörad ryggbiff från utvalda gårdar med variation på blomkål och smörslungad savoykål,
serveras med terrine på potatis och lagrad hårdost samt kalvsky smaksatt med citrontimjan från vår trädgård

Desserter
Konditoriets blåbärsdessert i glas, serveras med nykokt blåbärskompott, bakad vaniljcrème, crunch på enkornsvete från Solmarka Gård samt lavendelmaräng

Alternativt

Konditoriets chokladdessert i glas med praliné-bavaroise, gräddkola, mörk chokladmousse,
brownie samt saltrostade hasselnötter

620 kr ex moms per person (med svensk hängmörad ryggbiff 90 kr tillägg ex moms)

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen