Meny Matsal

TABBERAS – AVSMAKNINGSMENY

MENU TABBERAS

Kaviar från Strömsnäsbruk med ägg från Gårdsby smaksatt med dill och tång från vår egen boj

Abborre, enbärssalt och soja

”Bröd och Sovel”

Variation på vit sparris med vårens första stenbitsrom och nässlor

Blåmusslor från Bohuslän med rotselleri från Solmarka Gård, kvitten från Vemboö och fläderkapris från Odensjö

Gös med grillad vitkål från Tångagård, forellrom samt inlagd morot från trädgården

Tupp från Stackvallen i två serveringar:

Grillat lår på tupp från Stackvallen fyllt med dragon och höstens svampar, serveras med en buljong med svensk miso

Bröst på tupp från Stackvallen stekt på benet med sherrykokta rapsskott från Hällestad, färska murklor och ramslök

Årets första rabarber med fläder, mandel och ängssyra

”Fallen ek i stenröse”

2195 kr

 

Menyn serveras endast till samtliga vid bordet. Max antal gäster per bokning är 8 personer.

Vänligen notera vi ej kan tillgodose önskemål om vegansk eller mjölkproteinfri meny.
Vid bokning, vänligen meddela eventuella allergier.

MENU VIN
Utvalda drycker 1995 kr

MENU GRAND VIN
Utvalda unika viner från vinkällaren 2995 kr

Missa inte att du som gäst har möjligheten att köpa ett signerat exemplar av vår bok Skog Äng Sjö för endast 495 kr (Ordinarie pris 695 kr) i samband med ett besök i vår matsal.