
Meny Matsal
TABBERAS – AVSMAKNINGSMENY
MENU TABBERAS
Kaviar från Strömsnäsbruk med ägg från Gårdsby smaksatt med dill och tång från vår egen boj
Abborre, enbärssalt och soja
”Bröd och Sovel”
Variation på vit sparris med vårens första stenbitsrom och nässlor
Blåmusslor från Bohuslän med rotselleri från Solmarka Gård, kvitten från Vemboö och fläderkapris från Odensjö
Gös med grillad vitkål från Tångagård, forellrom samt inlagd morot från trädgården
Tupp från Stackvallen i två serveringar:
Grillat lår på tupp från Stackvallen fyllt med dragon och höstens svampar, serveras med en buljong med svensk miso
Bröst på tupp från Stackvallen stekt på benet med sherrykokta rapsskott från Hällestad, färska murklor och ramslök
Årets första rabarber med fläder, mandel och ängssyra
”Fallen ek i stenröse”
2195 kr
Menyn serveras endast till samtliga vid bordet. Max antal gäster per bokning är 8 personer.
Vänligen notera vi ej kan tillgodose önskemål om vegansk eller mjölkproteinfri meny.
Vid bokning, vänligen meddela eventuella allergier.
MENU VIN
Utvalda drycker 1995 kr
MENU GRAND VIN
Utvalda unika viner från vinkällaren 2995 kr
Missa inte att du som gäst har möjligheten att köpa ett signerat exemplar av vår bok Skog Äng Sjö för endast 495 kr (Ordinarie pris 695 kr) i samband med ett besök i vår matsal.