Bankett

Inga förfrågningar är omöjliga för oss och vi hjälper gärna till och planerar upplägget tillsammans med er. Under åren har vi samarbetat med många bra företag och oavsett om ni önskar förslag på underhållning eller funderar över extra ljud och ljus så kan vi förmedla kontakten.

Nedan finns ett urval av de menyer vi erbjuder för tillfället. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.

SNACKS & CANAPÉER

Kökets snittar varierar efter säsong och i dialog med våra leverantörer om vilka råvaror som är bäst för stunden. Vi erbjuder dock alltid tre olika snittar; en vegetarisk, en med fisk eller skaldjur samt en med kött som basråvara.

99 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

TRERÄTTERSMENY Prix Fix Festvåning

Brödservering med två sorters nybakat bröd från Bröd & Sovel och nyvispat smör

Förrätter
Mjölkbakad gös med amandine-potatis från Stellan i Bläsinge, serveras med syrliga gulbetor från Botulf och
ostcrème på Gammel Knas-ost samt vinaigrette på dillolja och fläderkapris från Odensjö

Alternativt

Kryddig soppa på Ölandspumpa smaksatt med ingefära, citrongräs, , apelsin och chili, serveras med
picklad och stekt pumpa, Hallands Siren från Kvibille Mejeri samt stekt brioche med pumpafrön


Varmrätter
Stekt majskycklingbröst från Munka-Ljungby med småländska kantareller, rotselleri och purpurkål från Solmarka Gård, serveras med örtgratinerad potatis och Sauce Suprême smaksatt med sherry 

Alternativt

Halstrad öring med len crème på färsk majs och stekt svartkål från Solmarka Gård, serveras med
picklat äpple och havtorn samt dillsvängd potatis och brynt skaldjurs-hollandaise

Alternativt

Örtstekt ryggbiff från utvalda gårdar med späda rödbetor från Vassmolösa, serveras med rågkrisp och
inlagda svarta vinbär från vår trädgård samt Sauce Bordelaise och Pommes Lyonnaise

Desserter
Konditoriets dessert i glas med äppelkompott, karamell-bavaroise och saltkola samt
ljus chokladbrownie bakad med brynt smör

Alternativt

Konditoriets dessert i glas med variation på blåbär från Värend, vaniljyoghurt-mousse samt
havrecrunch med kardemumma

Trerättersmeny
620 kr ex moms per person (med svensk hängmörad ryggbiff 90 kr tillägg ex moms)

Tvårättersmeny (Förrätt & varmrätt)
575 kr ex moms per person (med svensk hängmörad ryggbiff 90 kr tillägg ex moms)

Tvårättersmeny (Varmrätt & dessert)
545 kr ex moms per person (med svensk hängmörad ryggbiff 90 kr tillägg ex moms)

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen