
Bankett
Inga förfrågningar är omöjliga för oss och vi hjälper gärna till och planerar upplägget tillsammans med er. Under åren har vi samarbetat med många bra företag och oavsett om ni önskar förslag på underhållning eller funderar över extra ljud och ljus så kan vi förmedla kontakten.
Nedan finns ett urval av de menyer vi erbjuder för tillfället. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.
SNACKS & CANAPÉER
Kökets snittar varierar efter säsong och i dialog med våra leverantörer om vilka råvaror som är bäst för stunden. Vi erbjuder dock alltid tre olika snittar; en vegetarisk, en med fisk eller skaldjur samt en med kött som basråvara.
99 kr per person ex moms
Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen
TRERÄTTERSMENY Prix Fix Festvåning
Brödservering med två sorters nybakat bröd från Bröd & Sovel och nyvispat smör
Förrätter
Skummig soppa på jordärtskockor smaksatt med tryffel, serveras med varmrökt sidfläsk från Åkes i Tingsryd
glaserad med äpple och honung från vår trädgård, stekt savoykål och vaktelägg
Alternativt
Pumpa från Solmarka Gård med smörstekt pilgrimsmussla, serveras med bakad fänkål marinerad med kvitten från Urshult, vattenkrasse och grillad smörsås
Varmrätter
Grillat bröst och sotad timbal på lår på tupp från Munka-Ljungby, serveras med variation på rotselleri och
långbakad rödbeta från Vassmolösa, krispig frissésallat slungad i vinaigrette på äppelbalsamico från Odensjö samt
rödvinssås smaksatt med vinbär från vår egen trådgård
Alternativt
Smörbakad skreirygg från Lofoten med friterade brandade-kroketter smaksatta med dillpulver, krämig ragu på ekologiska bönor från Fagraslätt, rostade morötter från Botulf samt confiterad purjolök och
rostad veloutésås smaksatt med kombu
Alternativt
Ryggbiff från utvalda gårdar med variation på rotselleri, långbakad rödbeta från Vassmolösa, krispig frissésallat slungad i vinaigrette på äppelbalsamico från Odensjö samt rödvinssås smaksatt med vinbär från vår egen trädgård
Desserter
Konditoriets chokladdessert i glas med praliné-bavaroise, gräddkola, mörk chokladmousse,
brownie samt saltrostade hasselnötter
Alternativt
Konditoriets blodapelsindessert i glas med blodapelsin- och yuzucurd, yoghurtmousse samt
crunch på pistage och mandel
620 kr ex moms per person (med svensk hängmörad ryggbiff 90 kr tillägg ex moms)
Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen