Den gastronomiska kreativiteten vet inga gränser på PM & Vänner. Vi har erfarenhet av båda intima bröllop och festmiddagar för flera hundra gäster och vår ambition är alltid att leverera på högsta möjliga nivå och med samma entusiasm
Bankett & Bröllop
Bröllop
När ni bestämt er för att låta oss hjälpa er med ert bröllop är inget omöjligt. Vi finns med i planeringen från första mötet till att kaffe och avec serveras fram på småtimmarna.
Börja er tillställning med en fördrink på någon av våra takterrasser för att sedan gå en trappa ner till vår festvåning där våra duktiga kockar och servispersonal kan ta emot sällskap upp till 300 personer.
Nedan ser ni de två paket vi tagit fram speciellt för bröllop, allt för att underlätta för er. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.
BRÖLLOP CLASSIC
Detta ingår;
– Välkomstmingel med cava
– Trerättersmiddag
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Enklare blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Servicepersonal
Pris: 1195 kr ink moms
BRÖLLOP PM & VÄNNER
Detta ingår;
– Välkomstmingel med Champagne
– Kanapeér 2 st
– Femrätters middag
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Vickning
– Servicepersonal
Pris: 1695 kr ink moms
Bankett
Inga förfrågningar är omöjliga för oss och vi hjälper gärna till och planerar upplägget tillsammans med er. Under åren har vi samarbetat med många bra företag och oavsett om ni önskar förslag på underhållning eller funderar över extra ljud och ljus så kan vi förmedla kontakten.
Nedan finns ett urval av de menyer vi erbjuder för tillfället. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.
SNACKS & CANAPÉER
Kökets snittar varierar efter säsong och i dialog med våra leverantörer om vilka råvaror som är bäst för stunden. Vi erbjuder dock alltid tre olika snittar; en vegetarisk, en med fisk eller skaldjur samt en med kött som basråvara.
99 kr per person ex moms
Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen
TRERÄTTERSMENY Prix Fix Festvåning
Brödservering med två sorters nybakat bröd från Bröd & Sovel och nyvispat smör
Förrätter
Skummig soppa på jordärtskockor smaksatt med tryffel, serveras med varmrökt sidfläsk från Åkes i Tingsryd
glaserad med äpple och honung från vår trädgård, stekt savoykål och vaktelägg
Alternativt
Pumpa från Solmarka Gård med smörstekt pilgrimsmussla, serveras med bakad fänkål marinerad med kvitten från Urshult, vattenkrasse och grillad smörsås
Varmrätter
Grillat bröst och sotad timbal på lår på tupp från Munka-Ljungby, serveras med variation på rotselleri och
långbakad rödbeta från Vassmolösa, krispig frissésallat slungad i vinaigrette på äppelbalsamico från Odensjö samt
rödvinssås smaksatt med vinbär från vår egen trådgård
Alternativt
Smörbakad skreirygg från Lofoten med friterade brandade-kroketter smaksatta med dillpulver, krämig ragu på ekologiska bönor från Fagraslätt, rostade morötter från Botulf samt confiterad purjolök och
rostad veloutésås smaksatt med kombu
Alternativt
Ryggbiff från utvalda gårdar med variation på rotselleri, långbakad rödbeta från Vassmolösa, krispig frissésallat slungad i vinaigrette på äppelbalsamico från Odensjö samt rödvinssås smaksatt med vinbär från vår egen trädgård
Desserter
Konditoriets chokladdessert i glas med praliné-bavaroise, gräddkola, mörk chokladmousse,
brownie samt saltrostade hasselnötter
Alternativt
Konditoriets blodapelsindessert i glas med blodapelsin- och yuzucurd, yoghurtmousse samt
crunch på pistage och mandel
620 kr ex moms per person (med svensk hängmörad ryggbiff 90 kr tillägg ex moms)
Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen
Information & Kontakt
Västergatan 10
352 31 Växjö, Sweden
Tfn +46 (0)470 75 97 22
E-mail: konferens@pmrestauranger.se
Bokning – Emma Rydén
konferens@pmrestauranger.se
Kökschef – Anders Lauring
lauring@pmrestauranger.se
Chef de Cuisine – Morgan Giraud
morgan@pmrestauranger.se
Ni når vår konferens och festvåning genom hotellentrén.