Bankett & bröllop

Den gastronomiska kreativiteten vet inga gränser på PM & Vänner. Vi har erfarenhet av båda intima bröllop och festmiddagar för flera hundra gäster och vår ambition är alltid att leverera på högsta möjliga nivå och med samma entusiasm

Close

Bröllop

Låt oss vara er ledsagare i planeringen av ert drömbröllop. Vi har lång erfarenhet av såväl små intima bröllop i egna lokaler till catering över hela Småland
Läs mer

När ni bestämt er för att låta oss hjälpa er med ert bröllop är inget omöjligt. Vi finns med i planeringen från första mötet till att kaffe och avec serveras fram på småtimmarna.

Börja er tillställning med en fördrink på någon av våra takterrasser för att sedan gå en trappa  ner till vår festvåning där våra duktiga kockar och servispersonal kan ta emot sällskap upp till 300 personer.

Nedan ser ni de två paket vi tagit fram speciellt för bröllop, allt för att underlätta för er. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.

BRÖLLOP CLASSIC

Detta ingår;

– Välkomstmingel med cava
– Trerättersmiddag
– Vinpaket
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Enklare blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Servicepersonal

Pris: 995 kr ink moms

BRÖLLOP PM & VÄNNER

Detta ingår;

– Välkomstmingel med Champagne
– Kanapeér 2 st
– Femrätters middag
– Vinpaket
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Vickning
– Servicepersonal

Pris: 1495 kr ink moms

Close
Close

Bankett

Kanske fyller någon jämt, kanske ska ni arrangera en klassåterträff eller har fått i uppdrag att ordna företagets sommarfest? Lugn, vi hjälper dig. Med moderna lokaler som enkelt går att anpassa beroende på antal gäster och gastronomi utöver det vanliga vågar vi lova att er tillställning kommer bli ihågkommen länge
Läs mer

Inga förfrågningar är omöjliga för oss och vi hjälper gärna till och planerar upplägget tillsammans med er. Under åren har vi samarbetat med många bra företag och oavsett om ni önskar förslag på underhållning eller funderar över extra ljud och ljus så kan vi förmedla kontakten.

Nedan finns ett urval av de menyer vi erbjuder för tillfället. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.

SNACKS & CANAPÉER

Kökets snittar varierar efter säsong och i dialog med våra leverantörer om vilka råvaror som är bäst för stunden. Vi erbjuder dock alltid tre olika snittar; en vegetarisk, en med fisk eller skaldjur samt en med kött som basråvara.

90 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 1

Variation på Botulfs betor med ekologisk crème fraiche, serveras med ingefärspärlor,
isad fänkål, krispigt rågbröd, späda blad och aroniabär från Sjöviksgård

Timjanstekt bröst och ballotine på confiterat lår av tupp från Dalby, serveras med morotspuré och rostade morötter från Vassmolösa, variation på ekologisk kål från Solmarka Gård samt velouté smaksatt med dragon

Chefskonditor Jons chokladdessert i glas med brownie, saltkola och pekannötter

449 kr ex moms per person

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 2

Sotad öring från Tjärö med kombination på pumpa från Botulf, serveras med
sesammarinerad svartkål, krispig rättika samt vinaigrette med havtorn och brynt smör

Helstekt kravmärkt ryggbiff med luftig potatispuré smaksatt med brynt lök, serveras med helbakad rotselleri, rostade gulbetor och krispig ostronskivling samt grönkål från Vassmolösa och kalvsky smaksatt med nyponvinäger

Rebeccas dessert i glas med päronkompott, nougatmousse och hasselnötscrunch

 

Önskas fisk till varmrätt så har erbjuder vi självklart även det

499 kr ex moms per person

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 3

Terrrine på anka från Munka-ljungby med naturlig anklever serveras med stekt
ekologisk svamp från Hällestad, syrad rödlök, sauterad svartkål, confierad äggula och krasse

Fänkålsrimmad torskrygg serveras med mandelpotatispuré, en ljummen sallad
av glacerad gulbeta, bakad fänkål och brässerad svartrot samt velouté på havskräfta 

Chefskonditor Jons dessert på blåbär från Smålandsskogarna, gräddfilsbavaroise,
krispig havre och nyvevad glass smaksatt med lavendel och honung från PM:s trädgård

549 kr ex moms per person

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

BUFFÈ - EN SMAK AV PM

Kryddstekt tuppbröst från Dalby 

Fänkålsalsiccia från Åkes i Tingsryd 

Sallad på rostad blomkål, isad blekselleri, stekt zucchini från Ekobacken och picklad rödlök 

Helbakad rotselleri, krispigt äpple vänd med hasselnötspesto och ruccola

Rostade morötter och kål från Solmarka Gård marinerad med chili från vår egen odling och ingefäravinaigrette

Urval av krispig sallad med vinaigrette smaksatt med fjolårets fläderskörd 

Sallad på Botulfs betor och fänkål med svarta vinbär och krasse 

Citronemulsion 

Levain och PM:s sesamknäckebröd med vispat ekologiskt smör

365 kr per person ex moms

Tillval:

Lättgravad öring med picklade senapsfrön 30 kr 

Rimmad kalvbringa med salsa verde 45 kr

Röra på handpillade räkor, dillkokt potatis, lök och örter 39 kr

Dessert och tårtor:

Chefskonditor Jons chokladdessert med saltkola, pekannötter och brownie 65 kr

Rebeccas dessert i glas med blåbärskompott, yoghurtmousse och krispig havre 65 kr

PM:s klassiska chokladtårta med brownie och karamelliserad mjölkchokladmousse – 8 bitar 345 kr

Hallontårta med botten av brynt smör och vit chokladmousse – 10 bitar 399 kr

Konditoriets klassiska prinsesstårta med redig vaniljkräm – 10 bitar 399 kr

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

Close
Close

INFORMATION OCH KONTAKT

Läs mer

Viktig information: För tillfället är vår konferensbokning bemannad oregelbundna tider. Enklast når du oss på email. Vänligen se adress nedan. 

Västergatan 10
352 31 Växjö, Sweden
Tfn +46 (0)470 75 97 22
E-mail: konferens@pmrestauranger.se

Ansvarig Fest & Konferens – Sofi Rålin
sofi@pmrestauranger.se

Bokning – Emma Gustafsson
konferens@pmrestauranger.se

Kökschef – Anders Lauring
lauring@pmrestauranger.se

Chef de Cuisine – Morgan Giraud
morgan@pmrestauranger.se

Vår konferens och festvåning nås genom hotellentrén

Close