Den gastronomiska kreativiteten vet inga gränser på PM & Vänner. Vi har erfarenhet av båda intima bröllop och festmiddagar för flera hundra gäster och vår ambition är alltid att leverera på högsta möjliga nivå och med samma entusiasm
Bankett & bröllop
Bröllop
När ni bestämt er för att låta oss hjälpa er med ert bröllop är inget omöjligt. Vi finns med i planeringen från första mötet till att kaffe och avec serveras fram på småtimmarna.
Börja er tillställning med en fördrink på någon av våra takterrasser för att sedan gå en trappa ner till vår festvåning där våra duktiga kockar och servispersonal kan ta emot sällskap upp till 300 personer.
Nedan ser ni de två paket vi tagit fram speciellt för bröllop, allt för att underlätta för er. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.
BRÖLLOP CLASSIC
Detta ingår;
– Välkomstmingel med cava
– Trerättersmiddag
– Vinpaket
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Enklare blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Servicepersonal
Pris: 995 kr ink moms
BRÖLLOP PM & VÄNNER
Detta ingår;
– Välkomstmingel med Champagne
– Kanapeér 2 st
– Femrätters middag
– Vinpaket
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Vickning
– Servicepersonal
Pris: 1495 kr ink moms
Bankett
Inga förfrågningar är omöjliga för oss och vi hjälper gärna till och planerar upplägget tillsammans med er. Under åren har vi samarbetat med många bra företag och oavsett om ni önskar förslag på underhållning eller funderar över extra ljud och ljus så kan vi förmedla kontakten.
Nedan finns ett urval av de menyer vi erbjuder för tillfället. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.
SNACKS & CANAPÉER
Kökets snittar varierar efter säsong och i dialog med våra leverantörer om vilka råvaror som är bäst för stunden. Vi erbjuder dock alltid tre olika snittar; en vegetarisk, en med fisk eller skaldjur samt en med kött som basråvara.
90 kr per person ex moms
Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen
MENYFÖRSLAG 1
Variation på Botulfs betor med ekologisk crème fraiche, serveras med ingefärspärlor,
isad fänkål, krispigt rågbröd, späda blad och aroniabär från Sjöviksgård
Timjanstekt bröst och ballotine på confiterat lår av tupp från Dalby, serveras med morotspuré och rostade morötter från Vassmolösa, variation på ekologisk kål från Solmarka Gård samt velouté smaksatt med dragon
Chefskonditor Jons chokladdessert i glas med brownie, saltkola och pekannötter
449 kr ex moms per person
Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen
MENYFÖRSLAG 2
Sotad öring från Tjärö med kombination på pumpa från Botulf, serveras med
sesammarinerad svartkål, krispig rättika samt vinaigrette med havtorn och brynt smör
Helstekt kravmärkt ryggbiff med luftig potatispuré smaksatt med brynt lök, serveras med helbakad rotselleri, rostade gulbetor och krispig ostronskivling samt grönkål från Vassmolösa och kalvsky smaksatt med nyponvinäger
Rebeccas dessert i glas med päronkompott, nougatmousse och hasselnötscrunch
Önskas fisk till varmrätt så har erbjuder vi självklart även det
499 kr ex moms per person
Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen
MENYFÖRSLAG 3
Terrrine på anka från Munka-ljungby med naturlig anklever serveras med stekt
ekologisk svamp från Hällestad, syrad rödlök, sauterad svartkål, confierad äggula och krasse
Fänkålsrimmad torskrygg serveras med mandelpotatispuré, en ljummen sallad
av glacerad gulbeta, bakad fänkål och brässerad svartrot samt velouté på havskräfta
Chefskonditor Jons dessert på blåbär från Smålandsskogarna, gräddfilsbavaroise,
krispig havre och nyvevad glass smaksatt med lavendel och honung från PM:s trädgård
549 kr ex moms per person
Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen
BUFFÈ - EN SMAK AV PM
Kryddstekt tuppbröst från Dalby
Fänkålsalsiccia från Åkes i Tingsryd
Sallad på rostad blomkål, isad blekselleri, stekt zucchini från Ekobacken och picklad rödlök
Helbakad rotselleri, krispigt äpple vänd med hasselnötspesto och ruccola
Rostade morötter och kål från Solmarka Gård marinerad med chili från vår egen odling och ingefäravinaigrette
Urval av krispig sallad med vinaigrette smaksatt med fjolårets fläderskörd
Sallad på Botulfs betor och fänkål med svarta vinbär och krasse
Citronemulsion
Levain och PM:s sesamknäckebröd med vispat ekologiskt smör
365 kr per person ex moms
Tillval:
Lättgravad öring med picklade senapsfrön 30 kr
Rimmad kalvbringa med salsa verde 45 kr
Röra på handpillade räkor, dillkokt potatis, lök och örter 39 kr
Dessert och tårtor:
Chefskonditor Jons chokladdessert med saltkola, pekannötter och brownie 65 kr
Rebeccas dessert i glas med blåbärskompott, yoghurtmousse och krispig havre 65 kr
PM:s klassiska chokladtårta med brownie och karamelliserad mjölkchokladmousse – 8 bitar 345 kr
Hallontårta med botten av brynt smör och vit chokladmousse – 10 bitar 399 kr
Konditoriets klassiska prinsesstårta med redig vaniljkräm – 10 bitar 399 kr
Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen
INFORMATION OCH KONTAKT
Viktig information: För tillfället är vår konferensbokning bemannad oregelbundna tider. Enklast når du oss på email. Vänligen se adress nedan.
Västergatan 10
352 31 Växjö, Sweden
Tfn +46 (0)470 75 97 22
E-mail: konferens@pmrestauranger.se
Ansvarig Fest & Konferens – Sofi Rålin
sofi@pmrestauranger.se
Bokning – Emma Gustafsson
konferens@pmrestauranger.se
Kökschef – Anders Lauring
lauring@pmrestauranger.se
Chef de Cuisine – Morgan Giraud
morgan@pmrestauranger.se
Vår konferens och festvåning nås genom hotellentrén