Bankett & bröllop

Den gastronomiska kreativiteten vet inga gränser på PM & Vänner. Vi har erfarenhet av båda intima bröllop och festmiddagar för flera hundra gäster och vår ambition är alltid att leverera på högsta möjliga nivå och med samma entusiasm

Close

Bröllop

Låt oss vara er ledsagare i planeringen av ert drömbröllop. Vi har lång erfarenhet av såväl små intima bröllop i egna lokaler till catering över hela Småland
Läs mer

När ni bestämt er för att låta oss hjälpa er med ert bröllop är inget omöjligt. Vi finns med i planeringen från första mötet till att kaffe och avec serveras fram på småtimmarna.

Börja er tillställning med en fördrink på någon av våra takterrasser för att sedan gå en trappa  ner till vår festvåning där våra duktiga kockar och servispersonal kan ta emot sällskap upp till 300 personer.

Nedan ser ni de två paket vi tagit fram speciellt för bröllop, allt för att underlätta för er. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.

BRÖLLOP CLASSIC

Detta ingår;

– Välkomstmingel med cava
– Trerättersmiddag
– Vinpaket
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Enklare blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Servicepersonal

Pris: 995 kr ink moms

BRÖLLOP PM & VÄNNER

Detta ingår;

– Välkomstmingel med Champagne
– Kanapeér 2 st
– Femrätters middag
– Vinpaket
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Vickning
– Servicepersonal

Pris: 1495 kr ink moms

Close
Close

Bankett

Kanske fyller någon jämt, kanske ska ni arrangera en klassåterträff eller har fått i uppdrag att ordna företagets sommarfest? Lugn, vi hjälper dig. Med moderna lokaler som enkelt går att anpassa beroende på antal gäster och gastronomi utöver det vanliga vågar vi lova att er tillställning kommer bli ihågkommen länge
Läs mer

Inga förfrågningar är omöjliga för oss och vi hjälper gärna till och planerar upplägget tillsammans med er. Under åren har vi samarbetat med många bra företag och oavsett om ni önskar förslag på underhållning eller funderar över extra ljud och ljus så kan vi förmedla kontakten.

Nedan finns ett urval av de menyer vi erbjuder för tillfället. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.

SNACKS & CANAPÉER

Kökets snittar varierar efter säsong och i dialog med våra leverantörer om vilka råvaror som är bäst för stunden. Vi erbjuder dock alltid tre olika snittar; en vegetarisk, en med fisk eller skaldjur samt en med kött som basråvara.

90 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 1

Krämig soppa på rostad ekologisk pumpa med krispigt sidfläsk från Kronobergs Kött samt äpple från Urshult samt chips på savoykål

Smörbakad sejrygg med sauterad spetskål och svartkål från Solmarka Gård, serveras med sås på brynt smör och forellrom, gräslök, riven pepparrot samt luftig potatispuré

Chefskonditor Jons chokladdessert med saltkola, pekannötter och brownie

449 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 2

Sotad lax med puré på blomkål, rimmad gurka och forellrom, serveras med pepparrot, picklad blomkål och krasseemulsion

Hängmörad svensk ryggbiff med terrine på potatis, schalottenlök och timjan, serveras med glaserade rödbetor från Solmarka Gård, sherry-sauterad grönkål och skysås med timjanolja

Chefskonditor Jons chokladdessert med saltkola, pekannötter och brownie

499 kr ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 3

Variation på jordärtskocka med svamp från Smålandsskogen, serveras med crème på äpplen från Urshult smaksatt med brynt smör, rostade hasselnötter och krasse

Kryddstekt tupp från Dalby med puré på ekologisk pumpa och morötter från Solmarka Gård, saltbakad kålrot, sotad lök samt lättsyrad fänkål och Sauce l’Orange

Konditoriets havtornsdessert i glas med rostade macadamianötter och karamellmousse

549 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

VEGETARISK BUFFÈ - EN SMAK AV PM

Urval av gröna blad och skott med nypon- och rapsvinaigrette

Helbakad kålrot från Vassmolösa med citrongräs-glace, brynt purjolök och savoykål samt korngryn och chili

Svartkål med gula ärtor och rostade morötter från Solmarka Gård kryddade med rökt paprika

Bulgur med gulbetor från Solmarka Gård, torkad aprikos och grönkål

Cassoulet på persiljerot och svenska borlottibönor, pumpa och salvia
(Serveras varm)

Omelett med brynta svampar från Tolg och Hällestad samt picklad lök och örter
(Serveras varm)

Brynta kikärtsbiffar med soltorkad tomat och lök
(Serveras varm)

PM:s lättrökta tomatsalsa

Dressing på ekologiska ägg från Gårdsby, senap, persilja och apelsin

Dessert

Ingrids dessert i glas med variation på svarta vinbär smaksatt med lavendel från vår trädgård samt färskostmousse och krispiga kaksmulor

395 kr per person ex moms

 

Tillval:
Kryddstekt tuppbröst från Dalby 59 kr

Varmrökt lax från Vägga 59 kr

Hjortisterband från Åkes i Tingsryd 59 kr

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

Close
Close

INFORMATION OCH KONTAKT

Läs mer

Västergatan 10
352 31 Växjö, Sweden
Tfn +46 (0)470 75 97 22
E-mail: konferens@pmrestauranger.se

Ansvarig Fest & Konferens – Cecilia Edlund
cecilia@pmrestauranger.se

Bokning – Emelie Sundgren
konferens@pmrestauranger.se

Kökschef – Anders Lauring
lauring@pmrestauranger.se

Chef de Cuisine – Morgan Giraud
morgan@pmrestauranger.se

Vår konferens och festvåning nås genom hotellentrén

Close