Bankett & bröllop

Den gastronomiska kreativiteten vet inga gränser på PM & Vänner. Vi har erfarenhet av båda intima bröllop och festmiddagar för flera hundra gäster och vår ambition är alltid att leverera på högsta möjliga nivå och med samma entusiasm

Close

Bröllop

Låt oss vara er ledsagare i planeringen av ert drömbröllop. Vi har lång erfarenhet av såväl små intima bröllop i egna lokaler till catering över hela Småland
Läs mer

När ni bestämt er för att låta oss hjälpa er med ert bröllop är inget omöjligt. Vi finns med i planeringen från första mötet till att kaffe och avec serveras fram på småtimmarna.

Börja er tillställning med en fördrink på någon av våra takterrasser för att sedan gå en trappa  ner till vår festvåning där våra duktiga kockar och servispersonal kan ta emot sällskap upp till 300 personer.

Nedan ser ni de två paket vi tagit fram speciellt för bröllop, allt för att underlätta för er. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.

BRÖLLOP CLASSIC

Detta ingår;

– Välkomstmingel med cava
– Trerättersmiddag
– Vinpaket
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Enklare blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Servicepersonal

Pris: 995 kr ink moms

BRÖLLOP PM & VÄNNER

Detta ingår;

– Välkomstmingel med Champagne
– Kanapeér 2 st
– Femrätters middag
– Vinpaket
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Vickning
– Servicepersonal

Pris: 1495 kr ink moms

Close
Close

Bankett

Kanske fyller någon jämt, kanske ska ni arrangera en klassåterträff eller har fått i uppdrag att ordna företagets sommarfest? Lugn, vi hjälper dig. Med moderna lokaler som enkelt går att anpassa beroende på antal gäster och gastronomi utöver det vanliga vågar vi lova att er tillställning kommer bli ihågkommen länge
Läs mer

Inga förfrågningar är omöjliga för oss och vi hjälper gärna till och planerar upplägget tillsammans med er. Under åren har vi samarbetat med många bra företag och oavsett om ni önskar förslag på underhållning eller funderar över extra ljud och ljus så kan vi förmedla kontakten.

Nedan finns ett urval av de menyer vi erbjuder för tillfället. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.

SNACKS & CANAPÉER

Kökets snittar varierar efter säsong och i dialog med våra leverantörer om vilka råvaror som är bäst för stunden. Vi erbjuder dock alltid tre olika snittar; en vegetarisk, en med fisk eller skaldjur samt en med kött som basråvara.

90 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 1

Variation på betor från Solmarka Gård, serveras med rostad jordärtskocka,
vispad ädelostcrème samt gelé aroniabär från Sjöviksgård

Timjanstekt tuppbröst från Dalby med ballotine på confiterat lår, serveras med puré och rostad
morot från Vassmolösa, lättsyltad purjolök, rostad spetskål samt kycklingvelouté smaksatt med dragon

Chefskonditor Jons chokladdessert i glas med brownie, saltkola och pekannötter

449 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 2

Varmrökt clarias från Gårdsfisk med crème på svartrot, säsongens sista kål från Botulf,
PM:s syrade grädde samt vattenkrasse från Björkekull

Helstekt kravmärkt ryggbiff med ljummen sallad på betor från Solmarka Gård vänd med grönkål och svamp från Hällestad, serveras med crème på lagrad hårdost sam pommes Lyonnaise och kalvsky smaksatt med tryffel

Konditoriets blodapelsindessert i glas med dulceymouss , blodapelsincrème samt mandelcrunch 

499 kr ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 3

Terrrine på gris från Lörby Gård smaksatt med naturlig anklever, serveras med variation på äpple,
emulsion på brynt smör, krispig Mörka Småland samt krasse 

Fänkålsrimmad torskrygg med ljummen sallad på glaserade gulbetor, bakad fänkål och
krispig stjälkselleri samt mandelpotatispuré och velouté på havskräfta 

Chefskonditor Jons dessert på blåbär från Smålandsskogarna, gräddfilsbavaroise,
krispig havre och nyvevad glass smaksatt med lavendel och honung från PM:s Trädgård

549 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

BUFFÈ - EN SMAK AV SMÅLAND

Strimlad vitkål marinerad med apelsin och nypon samt Botulfs grönkål med råriven pumpa

Bönor från Nordisk Råvara med rostad broccoli, spenat och citronpicklad rödlök 

Långbakad kålrot från Vassmolösa med rostad purjolök, fetaost och 

honung från Gemla

Rostade morötter från Solmarka Gård med svartkål samt ingefäravinaigrette

Urval av krispig sallat med en vinaigrette smaksatt med fjolårets fläderskörd 

Omelette med säsongens svamp från Hällestad 

Ragu på vita rötter med husets hemlagade curry på chili från egen odling samt lokal kål

Dressing

Emulsion smaksatt med senap och apelsin  

Dessert

Chefskonditor Jons chokladdessert med saltkola, pekannötter och brownie

395 kr per person ex moms

 

Tillval:

Tuppbröst från Dalby kryddat med torkad svamp 59 kr

Fänkålsalsiccia från Åkes i Tingsryd med gräslöksemulsion 59 kr

PM:s gravlax med enbär och granskott 59 kr

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

Close
Close

INFORMATION OCH KONTAKT

Läs mer

Viktig information: För tillfället är vår konferensbokning bemannad oregelbundna tider. Enklast når du oss på email. Vänligen se adress nedan. 

Västergatan 10
352 31 Växjö, Sweden
Tfn +46 (0)470 75 97 22
E-mail: konferens@pmrestauranger.se

Ansvarig Fest & Konferens – Sofi Rålin
sofi@pmrestauranger.se

Bokning – Emma Gustafsson
konferens@pmrestauranger.se

Kökschef – Anders Lauring
lauring@pmrestauranger.se

Chef de Cuisine – Morgan Giraud
morgan@pmrestauranger.se

Vår konferens och festvåning nås genom hotellentrén

Close