Bankett & bröllop

Den gastronomiska kreativiteten vet inga gränser på PM & Vänner. Vi har erfarenhet av båda intima bröllop och festmiddagar för flera hundra gäster och vår ambition är alltid att leverera på högsta möjliga nivå och med samma entusiasm

Close

Bröllop

Låt oss vara er ledsagare i planeringen av ert drömbröllop. Vi har lång erfarenhet av såväl små intima bröllop i egna lokaler till catering över hela Småland
Läs mer

När ni bestämt er för att låta oss hjälpa er med ert bröllop är inget omöjligt. Vi finns med i planeringen från första mötet till att kaffe och avec serveras fram på småtimmarna.

Börja er tillställning med en fördrink på någon av våra takterrasser för att sedan gå en trappa  ner till vår festvåning där våra duktiga kockar och servispersonal kan ta emot sällskap upp till 300 personer.

Nedan ser ni de två paket vi tagit fram speciellt för bröllop, allt för att underlätta för er. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.

BRÖLLOP CLASSIC

Detta ingår;

– Välkomstmingel med cava
– Trerättersmiddag
– Vinpaket
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Enklare blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Servicepersonal

Pris: 995 kr ink moms

BRÖLLOP PM & VÄNNER

Detta ingår;

– Välkomstmingel med Champagne
– Kanapeér 2 st
– Femrätters middag
– Vinpaket
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Vickning
– Servicepersonal

Pris: 1495 kr ink moms

Close
Close

Bankett

Kanske fyller någon jämt, kanske ska ni arrangera en klassåterträff eller har fått i uppdrag att ordna företagets sommarfest? Lugn, vi hjälper dig. Med moderna lokaler som enkelt går att anpassa beroende på antal gäster och gastronomi utöver det vanliga vågar vi lova att er tillställning kommer bli ihågkommen länge
Läs mer

Inga förfrågningar är omöjliga för oss och vi hjälper gärna till och planerar upplägget tillsammans med er. Under åren har vi samarbetat med många bra företag och oavsett om ni önskar förslag på underhållning eller funderar över extra ljud och ljus så kan vi förmedla kontakten.

Nedan finns ett urval av de menyer vi erbjuder för tillfället. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.

SNACKS & CANAPÉER

Kökets snittar varierar efter säsong och i dialog med våra leverantörer om vilka råvaror som är bäst för stunden. Vi erbjuder dock alltid tre olika snittar; en vegetarisk, en med fisk eller skaldjur samt en med kött som basråvara.

90 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 1

Halstrad pilgrimsmussla med variation på lokala tomater, serveras med
emulsion på handplockade örter från PM:s trädgård, krispig blekselleri samt fänkål och curry 

Tuppbröst från Dalby glaserat med Karl-johansvamp, serveras med krispig färsk
majs samt puré på öländska bönor, svamp från Smålandsskogen och Hällestad,
bakad schalottenlök, sauterad spetskål och Sauce Bordelaise 

Konditoriets blåbärsdessert i glas med gräddfilsbavaroise och
biscotti smaksatt med lavendel från PM:s trädgård

449 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 2

Variation på Botulfs primörmorötter med ingefärspicklad kålrabbi,
serveras med glaserad majrova, marinerad quinoa och handplockade örter från PM:s trädgård

Ryggbiff från utvalda gårdar med variation på blomkål och brynta sommarkantareller,
serveras med rimmad zucchini och bakad purjolök samt kalvsky smaksatt med sherry

Chefskonditor Jons chokladdessert med saltkola, pekannöt och brownie

499 kr ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 3

Variation på betor från Solmarka Gård med rökt rådjur från de småländska
skogarna och crème fraiche från Vitaby Kyrkby Mejeri samt crème av vinbär, krasse och mandel 

Bakad kummel toppad med brödkrisp smaksatt med dill och fänkål, serveras med vinkokta
blåmusslor, blancherade primörmorötter från Botulf, purjolök, sockerärtor, dillpuré samt luftig velouté
på småländska kräftor 

Chefskonditor Jons dessert på blåbär från Smålandsskogarna, gräddfilsbavaroise,
krispig havre och nyvevad glass smaksatt med lavendel och honung från PM:s trädgård

549 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

BUFFÈ - EN SMAK AV PM

Krispig sallad från Sjöviksgård med vinaigrette smaksatt med honung från PM:s kupor 

Färsk vitkål marinerad med årets skörd av fläder från Odensjö samt äpplen och fänkål 

Sallad på torkade bönor från Öland med rostad broccoli från Botulf, spenat samt citronpicklad silverlök

Rostad blomkål med crudité på fänkål och purjolök samt kallpressad rapsolja

Rostade morötter från Solmarka Gård med mangold,
smulad ädelost samt vinaigrette smaksatt med honung och örter från PM:s Trädgård

Vit cassoulet på smörbönor, morötter samt kålrabbi smaksatt med dragon och senap (Serveras varm)

Omelett med spenat och soltorkade tomater (Serveras varm)

Ratatouille (Serveras varm)

PM:s lättrökta tomatsalsa

Dressing på ekologiska ägg från Gårdsby, senap, persilja och apelsin

Dessert

Ingrids dessert i glas med variation på svarta vinbär
smaksatt med lavendel från PM:s trädgård samt färskostmousse och krispiga kaksmulor

395 kr per person ex moms

 

Tillval:

Kryddstekt tuppbröst från Dalby 59 kr

Varmrökt lax från Vägga 59 kr

Salsiccia Chili från Åkes i Tingsryd 59 kr

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

Close
Close

INFORMATION OCH KONTAKT

Läs mer

Västergatan 10
352 31 Växjö, Sweden
Tfn +46 (0)470 75 97 22
E-mail: konferens@pmrestauranger.se

Ansvarig Fest & Konferens – Cecilia Edlund
cecilia@pmrestauranger.se

Bokning – Emelie Sundgren
konferens@pmrestauranger.se

Kökschef – Anders Lauring
lauring@pmrestauranger.se

Chef de Cuisine – Morgan Giraud
morgan@pmrestauranger.se

Vår konferens och festvåning nås genom hotellentrén

Close