Bankett & bröllop

Den gastronomiska kreativiteten vet inga gränser på PM & Vänner. Vi har erfarenhet av båda intima bröllop och festmiddagar för flera hundra gäster och vår ambition är alltid att leverera på högsta möjliga nivå och med samma entusiasm

Close

Julbord 2019

Tema Äng - Vår hyllning till det öppna landskapet
Läs mer
Snart är det återigen dags att duka upp vårt omtalade julbord i vår festvåning.
Nedan finner du all information om datum och priser som gäller julen 2019.
Årets tema är ÄNG som är vår hyllning till det öppna landskapet.
Vi fortsätter vår satsning på att erbjuda regionens bästa julbord när det gäller vegetariska och veganska alternativ  där vår kökschef Morgan Giraud med team lagar allt och serverar direkt från köksluckan. Bland annat den populära svill på svamp från Hällestad.

Varmt välkomna till ett hejdundrandes dukat bord hos vännerna på PM & Vänner Hotel!

_______
Datum:
V.47 onsdag 20/11 till lördag 23/11
V.48 måndag 25/11 till lördag 30/11
V.49 måndag 2/12 till lördag 7/12
V.50 måndag 9/12 till lördag 14/12
V.51 måndag 16/12  till lördag 21/12
_______
Julbord företag och organisationer:
Vårt klassiska julbord med temat äng står uppdukat för er. Vi välkomnar såväl stora som små sällskap och har lämpliga lokaler för sällskap från 4 personer till 300 personer. Nytt för i år är våra olika dryckespaket som vi hoppas ska underlätta er planering.
Pris: Samtliga måndagar och tisdagar: 525 kr ex moms
Onsdag till Lördag (ej V51): 625 kr ex moms
V.51 Måndag till Lördag: 475 kr ex moms
_______
Julbord privatpersoner: 
Vi upprepar succén från tidigare år och arrangerar en kväll där mindre sällskap och privatpersoner är välkomna, årets kväll för detta är den 7/12 och vi rekommenderar er varmt att boka så snabbt som möjligt då denna afton tidigare år snabbt blivit fullbokad.
Pris: 650 kr inklusive moms (inklusive glögg)
_______
Luncher:
Våra julluncher serveras måndag – lördag från onsdag den 20/11 till lördagen den
21/12 och serveras som en härlig julbuffé med kaffe och gottebord som avslutning.

Pris: 375 kr ex moms

_______
Dryckespaket: 
__
Paket 1
Glögg, 2 öl, 1 nubbe samt kaffe
Pris: 275 kr ex moms
__
Paket 2
Glögg, 2 öl samt kaffe
Pris: 195 kr ex moms
__
Paket 3 – Alkoholfritt
Alkoholfri glögg, 2 enheter såsom äppelmust, julmust etc samt kaffe
Pris: 145 kr ex moms
____________________________________________
För mer information och för att boka vänligen kontakta oss på
0470-75 97 22 eller konferens@pmhotel.se
Close
Close

Bröllop

Låt oss vara er ledsagare i planeringen av ert drömbröllop. Vi har lång erfarenhet av såväl små intima bröllop i egna lokaler till catering över hela Småland
Läs mer

När ni bestämt er för att låta oss hjälpa er med ert bröllop är inget omöjligt. Vi finns med i planeringen från första mötet till att kaffe och avec serveras fram på småtimmarna.

Börja er tillställning med en fördrink på någon av våra takterrasser för att sedan gå en trappa  ner till vår festvåning där våra duktiga kockar och servispersonal kan ta emot sällskap upp till 300 personer.

Nedan ser ni de två paket vi tagit fram speciellt för bröllop, allt för att underlätta för er. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.

BRÖLLOP CLASSIC

Detta ingår;

– Välkomstmingel med cava
– Trerättersmiddag
– Vinpaket
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Enklare blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Servicepersonal

Pris: 995 kr ink moms

BRÖLLOP PM & VÄNNER

Detta ingår;

– Välkomstmingel med Champagne
– Kanapeér 2 st
– Femrätters middag
– Vinpaket
– Bröllopstårta
– Kaffe/Te
– Lokal
– Blomsterdekoration
– Bröllopsdukning
– Vickning
– Servicepersonal

Pris: 1495 kr ink moms

Close
Close

Bankett

Kanske fyller någon jämt, kanske ska ni arrangera en klassåterträff eller har fått i uppdrag att ordna företagets sommarfest? Lugn, vi hjälper dig. Med moderna lokaler som enkelt går att anpassa beroende på antal gäster och gastronomi utöver det vanliga vågar vi lova att er tillställning kommer bli ihågkommen länge
Läs mer

Inga förfrågningar är omöjliga för oss och vi hjälper gärna till och planerar upplägget tillsammans med er. Under åren har vi samarbetat med många bra företag och oavsett om ni önskar förslag på underhållning eller funderar över extra ljud och ljus så kan vi förmedla kontakten.

Nedan finns ett urval av de menyer vi erbjuder för tillfället. Menyerna anpassas efter årstiderna och kan variera något beroende på tillgång.

SNACKS & CANAPÉER

Kökets snittar varierar efter säsong och i dialog med våra leverantörer om vilka råvaror som är bäst för stunden. Vi erbjuder dock alltid tre olika snittar; en vegetarisk, en med fisk eller skaldjur samt en med kött som basråvara.

90 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 1

Variation på ekologiska morötter från Vassmolösa och ingefärspicklad kålrabbi, serveras med glaserad majrova, marinerad quinoa och dill

Kryddstekt tupp från Dalby serveras med nyvevad potatispuré toppad 
med crunch på timjan,
variation på Botulfs betor samt stekt svamp 
från Hällestad, inkokt svartrot och tryffelsky

Chefkonditor Jon’s chokladdessert serveras i glas med mousse 
på mjölkchoklad, saltkola och pekannöt

449 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 2

Varmrökt clarias från Gårdsfisk och puré på brynt spetskål, serveras med 
syrad grädde,
bakad purjolök, krispig kål från Solmarka Gård samt 
forellrom och crudité på fänkål

Helstekt ryggbiff från utvalda gårdar serveras med variation på säsongens rotfrukter från Solmarka Gård,
crème på vinbär, krispig schalottenlök och jordärtskocka samt kalvsky med inlagda vinbär från vår trädgård

Konditoriets nypondessert i glas med nyponkräm, bavaroise på mandel
samt krispiga mandelbiskvier

499 kr ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

MENYFÖRSLAG 3

Terrine på gris från Lörby Gård smaksatt med naturlig anklever,
serveras med variation på päron, emulsion på brynt smör, Mörka Småland samt krasse

Fänkålsrimmad torskrygg och puré på pumpa från Solmarka Gård,
serveras med apelsinbakad pumpa, sauterad savoykål, karamelliserad fänkål samt en ljus velouté på blåmusslor

Chefskonditor Jon ́s dessert på blåbär från Smålandsskogarna,
bavaroise på gräddfil, krispig havre och nyvevad glass smaksatt med 
lavendel och honung från PM:s trädgård

549 kr per person ex moms

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

BUFFÈ - EN SMAK AV PM

Krispig sallad från Sjöviksgård med vinaigrette smaksatt med honung från PM:s kupor 

Färsk vitkål marinerad med årets skörd av fläder från Odensjö samt äpplen och fänkål 

Sallad på torkade bönor från Öland med rostad broccoli från Botulf, spenat samt citronpicklad silverlök

Rostad blomkål med crudité på fänkål och purjolök samt kallpressad rapsolja

Rostade morötter från Solmarka Gård med mangold,
smulad ädelost samt vinaigrette smaksatt med honung och örter från PM:s Trädgård

Vit cassoulet på smörbönor, morötter samt kålrabbi smaksatt med dragon och senap (Serveras varm)

Omelett med spenat och soltorkade tomater (Serveras varm)

Ratatouille (Serveras varm)

PM:s lättrökta tomatsalsa

Dressing på ekologiska ägg från Gårdsby, senap, persilja och apelsin

Dessert

Ingrids dessert i glas med variation på svarta vinbär
smaksatt med lavendel från PM:s trädgård samt färskostmousse och krispiga kaksmulor

395 kr per person ex moms

 

Tillval:

Kryddstekt tuppbröst från Dalby 59 kr

Varmrökt lax från Vägga 59 kr

Salsiccia Chili från Åkes i Tingsryd 59 kr

 

Vid allergier eller önskemål om specialkost, vänligen fråga personalen

Close
Close

INFORMATION OCH KONTAKT

Läs mer

Västergatan 10
352 31 Växjö, Sweden
Tfn +46 (0)470 75 97 22
E-mail: konferens@pmrestauranger.se

Ansvarig Fest & Konferens – Cecilia Edlund
cecilia@pmrestauranger.se

Bokning – Emelie Sundgren
konferens@pmrestauranger.se

Kökschef – Anders Lauring
lauring@pmrestauranger.se

Chef de Cuisine – Morgan Giraud
morgan@pmrestauranger.se

Vår konferens och festvåning nås genom hotellentrén

Close