Karriär

Bli en del av PM & Vänner!

Vår verksamhet utgår från hjärtat av Småland, i centrala Växjö.

PM & Vänner inkluderar idag PM & Vänner Hotel, PM Restaurant, PM Bistro, PM Bröd & Sovel, PM Fest & konferens, PM Flora samt vår bar på taket, enkelt namngiven PM Bar. Vår gastronomiska filosofi är baserad på de tre grundstenarna skog, äng & sjö. Genom den vill vi visa upp den stora variation vår region erbjuder i form av råvaror och tradition inom matlagning. Vi strävar efter att tolka vår historia på ett modernt sätt genom att kombinera såväl gamla som nya tekniker i kök och bageri.

Sedan vår start 1992 har vi jobbat med att skapa mötesplatser som håller över tid. Där människan och hållbarheten alltid står i centrum. Och där vi med stolthet över vår plats och historia möter det moderna och innovativa. Vår filosofi ”Skog, äng och sjö” genomsyrar allt från matens råvaror till materialval. Det är grunden till hållbarhet för oss. Vårt hotell följer samma princip som vår gastronomi och kärleken och passionen till mat och dryck samt design ska vara tydligt genom hela vistelsen på PM & Vänner Hotel.

Vi är idag certifierade av Svanen och KRAV och har blivit tilldelade ”årets hållbara gastronomi” av White Guide. I praktiken innebär vår hållbarhetsfilosofi och vår Svanen-certifiering ett helhetsgrepp över miljö- och hållbarhetsarbetet. Vi är alltid intresserade av höra från nya potentiella kollegor så även om du för
stunden inte ser att vi aktivt söker personal nedan är du alltid välkommen att skicka in ett mail där du berättar lite mer om dig tillsammans med ditt CV.
Vänligen maila till reservations@pmhotel.se så återkommer vi så snabbt vi kan.

 

JUST NU SÖKER VI FÖLJANDE:


Fest- och konferensvärd / värdinna 

Vi söker nu en ny medarbetare till vår fest- och konferensvåning. Tjänsten innebär arbete i den dagliga driften på avdelningen som innefattar såväl dagkonferenser som banketter och events kvällstid. Din roll blir att förse våra gäster med förstklassig service och samtidigt bidra till att skapa och bibehålla en varm och välkomnande atmosfär.  

I det dagliga arbetet ingår uppgifter som information om lokal och teknik till kursledare, servering av konferensfika och lunch samt iordningställande av lokaler.  

I arbetsuppgifterna ingår också att stödja bokningsansvarig vid offerter, konferensplanering och delta vid schemalagda kvällsbeställningar och events, samt övriga uppgifter enligt arbetsmanual. 

Till hjälp finns stöd från bokningsansvarig och F&B manager, samt självklart övriga avdelningar i verksamheten såsom hotell, restaurang, bageri, florist, kök och bar.  

Kvalifikationer och personliga egenskaper:  

  • Erfarenhet från service, konferens och tekniskt kunnande i konferensteknik. 
  • Att kunna arbeta strukturerat och organiserat.  
  • God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift. 
  • Kunskap i bokningssystemet Opera är en fördel.  
  • Vi söker en person som brinner för service och försäljning och uppskattar mötet med gästen. Du kan jobba självständigt och effektivt, tar ansvar, är motiverad och engagerad i ditt arbete och bidrar till en positiv arbetsmiljö.  

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning.  

Önskad start: Enligt ö.k 

Ersättning: Fast månadslön enligt ö.k 

För att skicka in din ansökan och vid eventuella frågor,
kontakta Sebastian Svensson – sebastian@pmhotel.se


Extrapersonal severing, kök och reception 

Just nu söker vi dig som vill jobba som timanställd på våra restauranger och festvåning, i kök eller i vår hotellreception. Våra krav är erfarenhet av den tjänst ni söker och att ni är minst 18 år. Vi betalar lön enligt kollektivavtal. För mer information eller för att ansöka vänligen kontakta oss på nedanstående uppgifter.

Servis PM & Vänner – Bistro och PM Bar
Sebastian Svensson – sebastian@pmhotel.se

Servis PM & Vänner – Fest & Konferens
Charlotte Becker – charlotte@pmrestauranger.se

Kök PM & Vänner – Fest & Konferens, Bistro och Bar
Anders Lauring – lauring@pmrestauranger.se

PM & Vänner Hotel
Sanna Johansson – sanna@pmhotel.se


Praktikant kök
Vi söker ofta ambitiösa praktikanter till våra kök. Känner du att du är rätt person och vill skaffa dig erfarenhet är du varmt välkommen att skicka din ansökan till vår kökschef Anders Lauring.
Du når honom på lauring@pmrestauranger.se


Praktikant matsal
Vi söker ofta praktikanter till vår matsal. Vi söker dig som är utbildad sommelier och som önskar skaffa dig mer erfarenhet genom att jobba i vår matsal. Låter det som något för dig?
Skicka då din ansökan till vår Chefssommelier Rubén Sanz Ramiro.
Du når honom på ruben@pmrestauranger.se