Vad kan PM & Vänner erbjuda er?

Ta del av framtidens konferens och möte!

2020 blev året som förändrade allt. Vi vet redan nu att framtiden kommer ställa andra krav på hur vi träffas och konfererar. Möten som genomförs online har ökat under året men samtidigt vill vi tro att det finns ett värde att även ses fysiskt. Det kanske inte är möjligt varje gång eller för alla tilltänkta deltagare. Med den bakgrunden har vi tänkt om, tänkt nytt och kan erbjuda den senaste tekniken för framtidens behov kring möten och konferenser. Nedan finner ni ett urval av vilka lösningar vi kan erbjuda men självklart kan vi anpassa oss efter era önskemål. Kontakta oss så hjälper vi gärna till med en ideal lösning för just er. Kontaktuppgifter finner ni genom att klicka här

Urval av möjligheter vi erbjuder på vår konferens och festvåning:

VR-MÖTE
Upplev att ni är på plats trots att ni inte är det. Vi har byggt upp våra lokaler via 360-graders scanning och genom VR kan ni som deltagare uppleva dem utan att vara fysiskt på plats. Kanske ett möte i vår blomsterbutik FLORA? Kanske After Work i PM Bar? Bara fantasin sätter gränserna. Planerar du ett större event framöver och vill visa din medarrangörer PM & Vänner är detta ett utmärkt tillfälle att visa upp lokalerna för att kunna planera er träff på förhand.

 

DIGITAL STUDIO
Vi bygger upp en studiomiljö och antingen sänder live eller spelar in exempelvis en föreläsning. Själva föredragshållaren kan välja att antingen vara på plats hos oss eller delta på distans. Samma sak gäller åhörarna, antingen deltar man på plats eller via länk. Här sätter bara fantasin gränser, det kan vara en föreläsning internt eller en vinprovning med vänner runt om i världen. En extern facilitator kan dessutom hjälpa till att lyfta era sammankomster till en ny nivå. I kombination med PM:s utbud av mat, dryck, fika och allmänt omhändertagande kan vi lova ett möte med alla fördelar.

 

PM & VÄNNER WORKSPACE
Kanske är ni är trötta på att sitta hemma och behöver ett miljöombyte inom er arbetsgrupp/team? Vad sägs då om att inleda er arbetsdag med en lyxig hotellfrukost följt av möjligheten att jobba i en av stadens mest inspirerande miljöer? Detta är nu möjligt tack vare vårt nya koncept PM & Vänner WorkSpace.
Konceptet är enkelt. Vi har öppnat upp PM Bar måndag-fredag mellan 09.00-16.00 där ni kan jobba, hålla mindre möten etc. Självklart finns nybryggt kaffe att tillgå hela dagen och möjlighet att förvara dator, laddare, väska etc om ni behöver lämna tillfälligt. Som om inte detta vore nog ingår vår lyxiga hotellfrukost i dagpasset.

Vi begränsar också antalet platser per dag till 10 personer för att alla ska kunna jobba ostört samt undvika trängsel.

Pris: 295 kr per person per dag för hotellfrukost och rätt att använda lokalen.

Bokning sker minst 24h innan önskat tillfälle via vår reception som ni når på 0470-75 97 00 eller reservations@pmhotel.se