Mors dag - PM & Vänner
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Mors dag

26 maj

Låt detta bli året då vi tar Mors dag till en ny nivå! För visst är det så att våra mammor förtjänar att firas mer än någon annan. Den 26 maj är det Mors dag och här kommer ett par förslag på hur vi kan hjälpa er att fira på bästa sätt. Det går såklart utmärkt att kombinera flera förslag för att ta firandet ytterligare en nivå upp!

 

FLORA
Det självklara och klassiska valet är såklart att beställa en vacker bukett från våra vänner på Flora. Kanske även någon fin present till hemmet eller trädgården? Beställningar sker på 0470-75 97 75 eller flora@pmrestauranger.se

 

BRÖD & SOVEL
Skäm bort din mamma med våra hemgjorda praliner eller en speciell tårta dagen till ära. Bröd & Sovel har inte öppet söndagar så här gäller att planera sina inköp och beställningar till lördagen den 25 maj. Kontakta oss på bageri@pmrestauranger.seeller 0470-75 97 30.

 

BISTRO
Vad passar bättre som firande än en trerätters middag och ett par goda glas vin?
Vi öppnar 17:00 och förväntar oss en fullsatt restaurang med firande mammor så vi rekommenderar er att boka bord i god tid. För att se meny och för att boka bord besök vår hemsida.

 

PM & VÄNNER HOTEL
Vill ni verkligen skämma bort er mor checkar ni in henne på PM & Vänner Hotel för att njuta av pooler, bastu, en trerätters middag i vår bistro, en skön natts sömn i ekologiska lakan samt vår prisade frukost! Läs mer om vårt paket Lyxiga Söndag på vår hemsida där ni även hittar söndagens meny och en vinlista fylld med champagne och annan festlig dryck! För mer information och bokning kontakta vår reception på reservations@pmhotel.se eller 0470-75 97 00.

 

BAR
En klassiker för att fira Mors dag på PM & Vänner är vår uppskattade brunch på PM Bar. Från 12:00 dukar vi upp en brunch som inte lämnar något att önska. Ett tips är att komplettera med ett glas champagne för att verkligen understryka dagens betydelse!

Detaljer

Datum:
26 maj