PM & Vänners helgkasse

HELGKASSEN 16-17 APRIL

 

Konceptet är enkelt, vi gör allt förarbete, ni sköter det sista finliret och resultatet?
En lite lyxigare fredag eller lördagskväll med familj och vänner.

Varje vecka erbjuder vi möjligheten att beställa en helgkasse med en trerättersmeny där maten är färdiglagad så det enda som återstår är att följa bifogade instruktioner om hur du värmer på och lägger upp. Därefter är det bara att servera och njuta.

Bokning och betalning sker via länken nedan och därefter hämtas er kasse ut på
Bröd & Sovel på Norrgatan på avsatt tid (vi har begränsat antalet bokningar per tid för att undvika trängsel). Första möjliga tid för uthämtning är 12.00 på fredag. Notera all utlämning sker på fredag, även om ni avser att njuta av helgkassen på lördag.

Sista tid och dag för att beställa helgkassen denna vecka är torsdag 15 april mars 23.55.

Vänligen observera vi debiterar fullt pris vid
avbokningar efter angiven tid och datum ovan.

 

MENU

 

Förrätt

Tartar på rimmad, gravad och rökt lax med chilipicklade småtomater,
primörgurka och rädisor samt crème på syltad citron

Vintips: 2019, Georg Breuer, Riesling Sauvage, Rheingau, Tyskland – Art nr 5899

Huvudrätt

Stekt majskycklingbröst från Munka-Ljungby med sotad grön sparris och ramslöksemulsion,
serveras med rostad amandinepotatis från Stellan i Bläsinge samt liten
sallad med syrad steklök och rostade hasselnötter

Vintips: 201, Louis Jadot, Couvent des Jacobins, Bourgogne, Frankrike  – Art nr 5283

Dessert

Chefskonditor Jons dessert i glas med citron- och gräddfilsmousse,
rabarberkompott och kardemummacrunch

Vintips: 2015 Château Grillon, Bordeaux, Frankrike – Art nr 4115

 

395 kr per person