
PM & Vänners helgkasse
HELGKASSEN 5-6 MARS
Konceptet är enkelt, vi gör allt förarbete, ni sköter det sista finliret och resultatet?
En lite lyxigare fredag eller lördagskväll med familj och vänner.
Varje vecka erbjuder vi möjligheten att beställa en helgkasse med en trerättersmeny där maten är färdiglagad så det enda som återstår är att följa bifogade instruktioner om hur du värmer på och lägger upp. Därefter är det bara att servera och njuta.
Bokning och betalning sker via länken nedan och därefter hämtas er kasse ut på
Bröd & Sovel på Norrgatan på avsatt tid (vi har begränsat antalet bokningar per tid för att undvika trängsel). Första möjliga tid för uthämtning är 12.00 på fredagar. Notera all utlämning sker på fredagar, även om ni avser att njuta av helgkassen på lördagen.
Sista tid och dag för att beställa helgkassen denna vecka är torsdag 4 mars 23.55.
MENU
Förrätt
PM´s krämiga skaldjurssoppa med variation på rotselleri från Solmarka Gård,
handpillade räkor och lättrökta blåmusslor samt surdegskrutonger
Vintips: 2019 Caves des Perrières, Pouilly-Fumé, Loire, Frankrike – Art nr 5284
Huvudrätt
Rödvinsbrässerad oxkind med luftig puré på potatis och blomkål smaksatt med tryffel, serveras med haricots verts, schalottenlök och persilja samt rostad blomkål och rödvinssås
Vintips: 2019 Domaine des Pothiers, La Chapelle, Côte Roannaise, Loire, Frankrike – Art nr 93305
Dessert
Chefskonditor Jons dessert i glas med variation på havtorn, rostad
vit chokladmousse och crunch på macadamianötter
Vintips: 2016 Ruffino, Vinsanto Serelle, Chianti, Toscana, Italien – Art nr 8119